Tot wel 50% korting
Vanaf 50,- gratis verzending binnen NL
14 dagen ruilen en retourneren
ᗊ Toon filters
ᗊ Verberg filters

Filter


Merk

Toon meer Toon minder

Kwast haar

Verftype kwast

Asgat (roller)

Verfrol afmeting

Toon meer Toon minder
ᗊ Verberg filters

Kwasten en Rollers


De kwast en roller, beide zijn niet weg te denken als het om schilderen gaat. Jachtlakken.nl beschikt over een assortiment met kwasten en rollers in alle soorten en maten en in verschillende prijsklasses. De verfkwast voor de kozijnen, trappen en deuren. De radiatorkwast voor de moeilijk bereikbare plaatsen. De vachtroller met zowel korte als lange haren. De schuimroller voor het schilderen met lakken. De viltroller met de zachte vacht die zowel voor water als alkydgedragen verven geschikt is.

75 artikel(en)Waarom een verfroller gebruiken?

Rollers zijn ideaal voor het onderhouden en schilderen van grote oppervlakken, zoals het onderwaterschip, daken en muren. Met een roller behaal je een gelijkmatige verspreiding, en een efficiënt en professioneel resultaat. Het gebruikmaken van een verfroller heeft nog een groot voordeel: een oppervlak wordt snel behandeld! Echter bestaan er verschillende soorten rollers, dus hoe weet je welke je moet gebruiken?

Welke verfroller moet ik gebruiken?

Bij het kiezen van een roller is het van belang om met een aantal dingen rekening te houden. Bijvoorbeeld wat je er mee wilt aanbrengen en wat de specifieke toepassing is waarvoor je de roller nodig hebt. Maar wanneer heb je welke roller precies nodig?

De vachtroller is speciaal ontworpen voor het aanbrengen van 2-componentenverven en coatings, zoals epoxyverven. Deze verfrollers zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat bestand is tegen de chemische reactie die optreedt bij het mengen van de twee componenten. Dit maakt ze ideaal voor het aanbrengen van zware verfcoatings, vooral op boten en voor industriële toepassingen. Met een 2K-roller kun je de verf gelijkmatig en efficiënt aanbrengen, terwijl je profiteert van de duurzaamheid en bestendigheid tegen chemische reacties.

Aflak rollers zijn perfect voor het aanbrengen van hoogglansverf op verschillende oppervlakken, zoals muren en houtwerk. Deze rollers hebben een gladde, dichte vacht die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf zonder spatten of druppels. Bij het kiezen van een aflak roller is het belangrijk om er een te selecteren die geschikt is voor de specifieke verf die je gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je een professioneel resultaat behaalt met een mooie, egale afwerking.

Een antifouling roller gebruik je voor het aanbrengen van een antifoulingverf op het onderwaterschip van boten of jachten. Om zo de aangroei van algen, zeepokken en andere mariene organismen te voorkomen. Deze rollers zijn ontworpen om de antifouling gelijkmatig aan te brengen op de romp van de boot. Het is van essentieel belang om een roller te kiezen die speciaal is ontworpen voor antifoulingverf. Dit zorgt ervoor dat de verf goed hecht aan de boot en dat je een effectieve bescherming krijgt tegen aangroei.

Waarom een kwast gebruiken?

Kwasten worden veelal gebruikt wanneer je kleine, precieze stukjes moet schilderen. Wanneer u wilt werken met kwasten, is het essentieel om op de kwaliteit van de kwasten te letten. Kwasten met een lage kwaliteit hebben namelijk de neiging om haartjes te verliezen, wat duidelijk terug is te zien in je kunstwerk. Het aankopen van kwasten met een hoge kwaliteit, is daarom van groot belang! Gelukkig bent u hiervoor bij Jachtlakken.nl op het juiste adres. Maar hoe weet je precies welke kwast je nodig hebt?

Welke kwast heb ik nodig?

Voor elke situatie is er namelijk een geschikte kwast beschikbaar. Maar hoe weet je nou welke type kwast je nodig hebt, want: het zijn er nog al een aantal. Geen zorgen, wij vertellen je in een mum van tijd welke kwast jij nodig hebt.

De radiatorkwast heeft een kromming in de steel van de kwast, waardoor hij geschikt is voor het schilderen van moeilijk bereikbare plaatsen. De borstelharen van de kwast bestaan uit witte varkensharen, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling en een lang meegaande kwast. De radiatorkwast is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten verf.

Een Verfkwast bestaat net als de radiatorkwast uit witte varkensharen. Het verschil tussen de twee kwasten is dat de verfkwast geen kromming heeft in de steel. De verfkwast is hierdoor geschikt voor het aanbrengen van alle soorten verven op goed bereikbare oppervlaktes.

De hybride kwast is een universele kwast, die bestemd is voor het aanbrengen van alle soorten onderhoudsproducten zoals terpentine, water gedragen verf, epoxy en meer. De borstelharen bestaan uit gemixte, fijne vezels doe de verf goed verdelen en zorgen voor een glad eindresultaat.

De patentkwast is goed voor het aanbrengen van verven op oplosmiddelbasis (Alkyd). De kwast is gemaakt van zwart varkenshaar, waardoor het bestand is tegen chemische oplosmiddelen.

De borstel van de lakkwast bestaat uit een mix van zwart varkenshaar en synthetische vezels. Dit maakt de kwast uitermate geschikt voor synthetische lakken.

Belangrijk om niet te vergeten

Met de juiste toebehoren kun je je verfwerk efficiënter en nauwkeuriger uitvoeren, en uiteindelijk een professioneel resultaat bereiken. Ontdek ons assortiment aan verfaccessoires en maak je verfklus compleet! Of het nu gaat om een verfbak, een verlengstok of andere handige gereedschappen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je verfproject tot een succes te maken.