Tot wel 50% korting
Vanaf 50,- gratis verzending binnen NL
14 dagen ruilen en retourneren


Wie zijn wij?

Jachtlakken.nl is voortgekomen uit een passie voor het vakgebied. Met jarenlange ervaring in het team, zijn wij de online verfwinkel die gespecialiseerd is in jachtlakken, blanke lakken, antifouling en bijbehorende schilders artikelen. Voor u zullen wij alle zeilen bijzetten, en zijn wij de perfecte partner om uw boot of jacht te laten stralen.Wat is ons assortiment?

Wij bieden een breed assortiment van producten voor tijdens het gehele onderhoud van u boot of jacht. We zijn officieel dealer van topmerken als Epifanes, International en ons eigen hoogwaardige merk Hydrant Jachtlakken. Hierdoor staan we garant voor het leveren van kwalitatief goede producten tegen de beste prijs, waardoor u altijd goed uit de verf komt!Waar zijn we goed in?

Bij Jachtlakken.nl streven we ernaar om het u gemakkelijk te maken om de juiste onderhoudsproducten voor uw boot te vinden. Wij bieden de best mogelijke klantenservice, met advies over welke producten het meest geschikt zijn voor uw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we ondersteuning bij technische aspecten zoals oppervlaktebehandeling en het aanbrengen van verf. En helpen we u graag verder met u vragen als ‘wat is een Jachtlak?’ en ‘welke jachtlak is het best voor mijn boot?’. Met onze kennis en ervaring hopen wij u in staat te stellen uw boot te onderhouden als een professional!Bent u opzoek naar producten van een hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs? En wenst u de beste service en een deskundig advies? Zoek dan niet verder, want u bent bij Jachtlakken.nl aan het juiste adres!