Tot wel 50% korting
Vanaf 50,- gratis verzending binnen NL
14 dagen ruilen en retourneren
ᗊ Toon filters
ᗊ Verberg filters

Filter


Merk

Toon meer Toon minder

Component

Eigenschap

Toon meer Toon minder

Kitsoort

Applicatie met

ᗊ Verberg filters

Lijm en kit


Boten en jachten ervaren constante blootstelling aan trillingen veroorzaakt door onder andere wind en golven. Dit proces kan er voor zorgen dat de naden en kieren van je boot vergroten. Een groot probleem natuurlijk! Hierdoor staat de waterdichtheid van je boot op het spel, en kunnen de materialen sneller gaan rotten. Gelukkig hebben we daar nou net de oplossing voor: Lijm en kit! Lijm en kit is breed inzetbaar, of je nou een raampje wil kitten of een naad wil dichten, voor lijm en kit is geen water te diep.

40 artikel(en)Lijm en kit voor je boot?

Lijmen en afdichtingsmiddelen zijn ontworpen om de boot te beschermen tegen corrosie, verwering en andere omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt lijm en kit voor een stevige hechting met een lange levensduur. Ook voorkomen lijm en kit water- en luchtlekkage, en ondersteunt het de romp van de boot extra.

Is het gebruik van de juiste lijm of kit belangrijk?

Het gebruik van de juiste lijm en kit voor je boot tijdens de reparatie, bouw of het onderhoud is essentieel. Het gebruik van een verkeerde lijm of kit kan leiden tot afschilferen, verkleuring en kromtrekken van bepaalde delen van de boot. Daarom is het goed om zeker te weten welke kit je moet gebruiken. Maar hoe weet je welke je moet gebruiken?

Welke kit moet je gebruiken?

De elastische lijm- en afdichtsystemen van Sikaflex zijn speciaal ontworpen voor de jacht-/scheepsbouw en watersport. Het gebruik van Sika's elastische lijm- en afdichtingssystemen voor uw boot is een belangrijke manier om de kwaliteit en betrouwbaarheid van je schip te garanderen. De producten van Sikaflex zijn getest, en bewezen bestand te zijn tegen zware omstandigheden in een maritieme omgeving. Met de kit van Sika ben je zeker van perfecte waterdichtheid en afdichting tegen vocht, zout water en extreme temperaturen. Bovendien zorgt de elasticiteit voor de juiste flexibiliteit en hechting, waardoor ze bestand zijn tegen trillingen van golven en wind. Daarnaast is de kit van Sikaflex een overschilderbare kit. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste afwerking hebt!

Wanneer gebruik je een epoxylijm?

Om een stijvere en sterkere verbinding te maken is het handig om een epoxylijm te gebruiken. Epoxylijm is breed inzetbaar voor het uitvoeren van structurele en watervaste verlijmingen van polyester, ceramiek, metalen, plastics, polyethyleen en vochtige, moeilijk hechtende houten oppervlakten. De epoxylijm van West Systems is in dit geval ideaal om te gebruiken!

Voor 15.00u besteld, volgende dag bezorgd!

Alweer een reden waarom zoveel booteigenaren en jachtwerven zaken doen met Jachtlakken.nl: je bestelling wordt razendsnel aan huis geleverd. Bij de kit en lijm van je keuze staat vermeld of we deze op voorraad hebben. Zo ja, dan heb je je product(en) vrijwel zeker al de volgende dag in huis. Vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis bezorgd!