Tot wel 50% korting
Vanaf 50,- gratis verzending binnen NL
14 dagen ruilen en retourneren
ᗊ Toon filters
ᗊ Verberg filters

Filter


Merk

Toon meer Toon minder

Type verfmasker

Filterklasse

Kledingmaat

Toon meer Toon minder

Gehoorbescherming

Demping

Handschoen

ᗊ Verberg filters

Persoonlijke bescherming


We weten allemaal hoe belangrijk het is om uw boot of jacht goed te beschermen! Maar vergeet u niet om uzelf ook goed te bescherming tijdens het aanbrengen van onderhoudsproducten? Bij het aanbrengen van onderhoudsproducten heb je te maken met gevaarlijke dampen en stoffen. De juiste beschermingsmiddelen zijn daarom een echte must, zodat u zonder problemen de klus zal klaren.

35 artikel(en)Welke beschermingsmiddelen heb je nodig?

Bij het onderhouden van uw boot of jacht is het van belang om uzelf goed te beschermen. Het gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen zorgt ervoor dat u veilig en zonder zorgen aan de slag kunt gaan. Het is belangrijk om te weten welke beschermingsmiddelen u nodig heeft om uzelf te beschermen tegen mogelijke gevaren en schadelijke stoffen. Maar wanneer heb je welke beschermingsmiddelen nodig?

Wanneer heb je welke beschermingsmiddelen nodig tijdens het onderhouden van je boot?

Handschoenen: Tijdens het verven van uw boot is het dragen van geschikte handschoenen van essentieel belang. Handschoenen beschermen uw handen tegen direct contact met chemische stoffen in de verf, evenals tegen vuil en vuiligheden. Ze voorkomen dat uw huid geïrriteerd raakt en zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving. Met de juiste handschoenen kunt u zonder zorgen uw boot verven en tegelijkertijd uw handen beschermen.

Spuitoverall: Een spuitoverall is een onmisbaar item bij het verven en spuiten van uw boot. Het biedt een volledige bedekking van uw lichaam, waardoor u beschermd blijft tegen verfnevel, spatten en morsen. Een spuitoverall voorkomt dat verf op uw kleding of huid terechtkomt, waardoor u uw eigen kleding schoon houdt en gemakkelijk kunt reinigen. Bovendien zorgt een spuitoverall voor een professionele uitstraling en draagt het bij aan een efficiënte en veilige verfervaring.

Gehoorbescherming: Langdurige blootstelling aan het geluid van een verfspuitpistool of schuurmachine kan uw gehoor beschadigen. Met de juiste gehoorbescherming kunt u uw oren beschermen tegen schadelijke geluidsniveaus en ongewenste gehoorverlies voorkomen.

Veiligheidsbril: Het gebruik van een veiligheidsbril is cruciaal om uw ogen te beschermen tegen verfspatten, stof en andere deeltjes die tijdens het verfproces kunnen vrijkomen. Een veiligheidsbril zorgt voor een helder zicht en voorkomt ongelukken die uw ogen kunnen beschadigen.

Verfmasker: Een verfmasker is speciaal ontworpen om uw luchtwegen te beschermen tegen schadelijke verfdampen en fijne deeltjes. Door een verfmasker te dragen, voorkomt u dat u potentieel gevaarlijke stoffen inademt en beschermt u uw longen tegen schade.

De beste beschermingsmiddelen

Bij Jachtlakken.nl werken we met enkel en alleen de beste merken uit de branche zoals 3M, BLS, Colad, Americol, Pelatec en Anza. Door het leveren van hoogwaardige producten, bieden we u de nodige bescherming zodat u altijd goed beschermd bent!