Tot wel 50% korting
Vanaf 50,- gratis verzending binnen NL
14 dagen ruilen en retourneren

Retourneren

Het kan voorkomen dat je bij ons een bestelling plaatst en achteraf ziet dat je teveel, het verkeerde of een product besteld wat niet helemaal naar wens is. Bij Jachtlakken.nl maken we daar geen probleem van en kun je de meeste producten binnen 14 dagen retourneren na ontvangst en krijg je je geld terug. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na het kenbaar maken van je herroeping heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt. Producten en verf die op kleur zijn gemaakt naar jou wens of keuze zijn hiervan uitgezonderd en kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe stuur ik (een deel van) mijn bestelling terug?


1 . Aanmelden

Meld binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen welke items je wilt retourneren. Vul het retourformulier in en mail dit maar info@jachtlakken.nl

2 . Inpakken

Verpak de producten in de orginele doos of een andere stevige verpakking. Print het retourformulier uit en stop deze bij de producten in doos.

3 . Versturen

Je kunt het pakket via een vervoerder naar keuze zelf retourneren, bijv. PostNL of DHL. Indien er voor deze optie wordt gekozen ontvangen wij graag een track and trace code. Wil je liever dat wij een verzend etiket voor je maken dan is dat geen probleem en horen wij het graag.

4 . Terugbetaing

Zodra je retourzending bij ons is aangekomen en is gecontroleerd ontvang je binnen 14 dagen de terugbetaling via de bij ons bekende betaal methode.

Kan ik verf (op kleur) retourneren?

Je kunt vrijwel alle verf producten retourneren zolang ze niet op kleur zijn gemaakt. Ook bekende kleurnummers als Ral 9010, Ral 9005, Ral 9001 of Ral 7016 kunnen op kleur gemaakt niet retour.

Verder geldt voor verbruiksartikelen, zoals verf dat voor het beoordelen van een product het niet nodig is om dit uit te pakken of te openen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wat is het retouradres?

Je kunt het pakket retour sturen naar het onderstaande adres:

Jachtlakken.nl
Zuiderkruisweg 7
8938 AP Leeuwarden

Download het retourformulier

Klik hier om het retourformulier te downloaden
Klik hier om het modelformulier voor herroeping (.DOCX) te downloaden.